Proiecte

Raport de cercetare al Academiei Romane despre impactul tichetelor valorice in Romania
Studiul „Impactul economic, social și financiar al sistemului tichetelor valorice (tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță)”

detalii

Studiu asupra percepției sistemului de tichete valorice
Tichetele de masa si tichetele cadou sunt sunt cele mai cunoscute, cele mai des acordate și cele mai dorite de către angajați. Studiul realizat de GfK  arata ca tichetele valorice se bucură de un larg sprijin în rândul salariaților și angajatorilor din România, fiind totodată foarte apreciate de comercianții parteneri unde sunt utilizate. 

detalii

Efectele pozitive ale sistemului tichetelor de masa in Romania
Implementarea sistemului tichetelor de masa in Romania  are multiple efecte pozitive pentru toti participatii in acest sistem: angajatii care beneficiaza de tichete de masa, angajatorii, comerciantii si Statul roman.

detalii

Studiu APET 2015: Impactul macroeconomic al cresterii valorii tichetelor de masa
Studiul arăta faptul că tichetele de masă sunt un instrument eficient pentru motivarea angajaților și pentru sprijinirea afacerilor și că beneficiile acestora cresc pe măsură ce valoarea lor nominală crește.

detalii

APET a participat la Targul de Turism 2017
APET a participat la Targul de Turism (16-18 Februarie 2017) din cadrul Complexului Expozitional Romexpo alaturi de ANAT unde a prezentat sistemul voucherelor de vacanta.

detalii

Utilizarea sistemelor de tichete in cadrul politicilor sociale
Administrarea beneficiilor sociale prin intermediul sistemelor de tichete permite un management mai eficient al cheltuielilor publice si o utilizare responsabila si transparenta a fondurilor publice.

detalii

Impactul macroeconomic al creșterii valorii tichetelor de masă în România
Studiul “Impactul Macroeconomic al creșterii valorii tichetelor de masă în România -2013” oferă o evaluare a impactului macroeconomic al creșterii valorii nominale a tichetelor de masă din România.

detalii