Proiecte

APET a participat la Targul de Turism 2017

APET a participat la Targul de Turism (16-18 Februarie 2017) din cadrul Complexului Expozitional Romexpo alaturi de ANAT unde a prezentat sistemul voucherelor de vacanta.

Membrii APET au oferit informatii despre voucherele de vacanta, au explicat mecanismul de functionare al acestora si au discutat despre beneficiile utilizarii acestora atat pentru agentiile de turism si unitatile turistice, cat si pentru angajatori si salariati. Mai multe detalii aici 

POATE ESTI INTERESAT SI DE

Raport de cercetare al Academiei Romane despre impactul tichetelor valorice in Romania

Studiul „Impactul economic, social și financiar al sistemului tichetelor valorice (tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță)”
[ detalii ]

Studiu asupra percepției sistemului de tichete valorice

Tichetele de masa si tichetele cadou sunt sunt cele mai cunoscute, cele mai des acordate și cele mai dorite de către angajați. Studiul realizat de GfK  arata ca tichetele valorice se bucură de un larg sprijin în rândul salariaților și angajatorilor din România, fiind totodată foarte apreciate de comercianții parteneri unde sunt utilizate. 
[ detalii ]

Efectele pozitive ale sistemului tichetelor de masa in Romania

Implementarea sistemului tichetelor de masa in Romania  are multiple efecte pozitive pentru toti participatii in acest sistem: angajatii care beneficiaza de tichete de masa, angajatorii, comerciantii si Statul roman.
[ detalii ]