Proiecte

Utilizarea sistemelor de tichete in cadrul politicilor sociale

Administrarea beneficiilor sociale prin intermediul sistemelor de tichete permite un management mai eficient al cheltuielilor publice si o utilizare responsabila si transparenta a fondurilor publice.

Un numar din ce in ce mai mare de state utilizeaza sistemele de tichete in implementarea politicilor sociale obtinand rezultate deosebite deoarece acestea permit o alocare dedicata a beneficiilor sociale:

–  ajung la beneficiarii care au nevoie

–  sunt utilizate pentru scopul alocat si

–  adreseaza direct nevoia persoanei asistate

 

 

POATE ESTI INTERESAT SI DE

Raport de cercetare al Academiei Romane despre impactul tichetelor valorice in Romania

Studiul „Impactul economic, social și financiar al sistemului tichetelor valorice (tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță)”
[ detalii ]

Studiu asupra percepției sistemului de tichete valorice

Tichetele de masa si tichetele cadou sunt sunt cele mai cunoscute, cele mai des acordate și cele mai dorite de către angajați. Studiul realizat de GfK  arata ca tichetele valorice se bucură de un larg sprijin în rândul salariaților și angajatorilor din România, fiind totodată foarte apreciate de comercianții parteneri unde sunt utilizate. 
[ detalii ]

Efectele pozitive ale sistemului tichetelor de masa in Romania

Implementarea sistemului tichetelor de masa in Romania  are multiple efecte pozitive pentru toti participatii in acest sistem: angajatii care beneficiaza de tichete de masa, angajatorii, comerciantii si Statul roman.
[ detalii ]