Presă

Click aici pentru statistici despre sistemul tichetelor de masa!  Pentru orice informații, vă rugăm să ne contactați la office@apet-romania.ro  

Normele de aplicare pentru tichetele de masa electronice au fost publicate in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern care aproba Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 54/2015.

• Tichetele de masa electronice nu au fost inca puse in circulatie
• Emiterea cardurilor de masa va fi posibila doar dupa elaborarea normelor de autorizare si autorizarea propriu-zisa a companiilor emitente de catre Ministrul Finantelor Publice

 Normele de aplicare a legii 291/2013 au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 54/2015, insa tichetele de masa in format electronic nu au fost inca puse in circulatie. Angajatorii si angajatii vor putea opta pentru tichetele de masa in format card numai dupa ce sunt parcurse urmatoarele etape:

• Elaborarea criteriilor de autorizare a unitatilor emitente de tichete de masa in format card;
• Evaluarea si autorizarea propriu zisa a companiilor care doresc sa emita tichete pe acest tip de suport de catre Ministerul Finantelor Publice, care ramane autoritatea de control asigurand stabilitatea sistemului de tichete de masa.

Consulta Monitorul Oficial nr. 54/2015